Pistache

2:28 Posted In Edit This 0 Comments »
Una creació de Valérie Pirson.


David Lachapelle

11:24 Posted In Edit This 0 Comments »

David LaChapelle és un fotògraf i director amb un estil molt especial, la seva obra es caracteritza per una utilització d'imatges impactants que barregen el surrealisme amb l'estil grotesc. Va néixer als Estats Units i va estudiar a l'Escola d'Art de Carolina del Nord i va treballar a la famosa discoteca de Nova York, Studio 54. LaChapelle també és director, ha dirigit molts videoclips per artistes com Gwen Stefani (Rich Girl), Christina Aguilera (Dirrty)o Moby (Natural blues) amb el qual va guanyar un premi a millor video de l'any als MTV Music Awards.

Aquí teniu alguna de les seves fotografies al més pur estil LaChapelle:












Pipilotti Rist

0:13 Posted In Edit This 0 Comments »
Elisabeth Charlotte Rist, és una artista del món del videoart. Colors, velocitat, ritme i crítica feminista són característiques bàsiques del seu treball. Pipilotti és una de les artistes actuals més influents i reconegudes del món del videoart. Pipilotti és un nom provinent del personatge de Pippi Calzaslargas de Astrid Lindgren.



Antony Mikallef

12:15 Posted In Edit This 0 Comments »


Antony Mikallef és un pintor i escultor anglès. La seva obra segueix sempre un estil “macabra” i “obscur”, sempre juga amb el contrast en els colors o bé en blanc i negre i sobretot sempre transmet imatges esgarrifoses o bé de crítica a la societat sobretot pel que fa a l’aspecte del bombardeig comercial (marques, modes, menjar...).


Podem definir el seu estil com el nou expressionisme o expressionisme contemporani juntament amb pinzellades de pop art.



Charles Pierre Baudelaire

2:51 Posted In Edit This 0 Comments »
Charles Pierre Baudelaire, va ser molt important dins el simbolisme francès, és un crític d’art i poeta que juga amb un estil molt obscur en totes les seves obres. És un personatge conegut com a “maleït” ja que duia una vida molt “bohèmia” que no era acceptada per la societat.



Aquí teniu un fragment en castellà d'un petit text anomenat "El Gat" dins dels llibre de Las Flores del Mal.
"Ven, hermoso gato, sobre mi pecho amoroso: retiene las garras de tus patas y déjame sumergir en tus hermosos ojos, en los que se mezclan el metal y el ágata.

Cuando mis dedos acarician a su antojo, tu cabeza y tu lomo elástico, y mi mano se embriaga con el placer de palpar tu cuerpo eléctrico, veo a mi mujer en espíritu; su mirada, como la tuya, amable bestia, profunda y fría, como un dardo hiende y corta, y, de los pies a la cabeza, un aire sutil, un peligroso perfume, flota alrededor de su cuerpo moreno".


Eleazar

5:33 Posted In Edit This 0 Comments »

Eleazar és un pintor nascut a Jaen que viu i treballa a Barcelona des del 1979. La seva obra està influenciada pel que s’anomena art brut i el graffiti. Les seves pintures segueixen un clar estil en comú que fa que de seguida veiem la mà de Eleazar darrera, sovint en la seves creacions trobem missatges de text que ajuden a crear un ambient més poètic a la pintura i faciliten la comprensió dels observadors. Eleazar normalment realitza series de pintures d’una mateixa temàtica i sovint fa homenatges a altres pintures o corrents artístics del passat.


La Cuadrilla de los cuatro Califas, de la sèrie "Made in Spain"

(Homenatge a la cultura espanyola)



Las mininas y un servidor

(Homenatge a Velazquez)



El nacimiento de Venus
(Homenatge a Botticelli)









La portada criticada

14:18 Posted In Edit This 4 Comments »
La portada del nou cd de Manich Street Preachers "Journal for Plague robers"(2009), és una pintura de Jenny Saville. Aquesta portada ha portat molta polèmica, la imatge d'aquest nen/nena ensangonat/da ha estat el motiu. Molts comerços han decidit de vendre el cd dins d'una funda la qual no deixa veure la portada. Manich Street Preachers ja havien utilitzat en el seu àlbum "The Holy Bible" (1994) una pintura de Saville per il·lustrar-lo fet que també va tenir la seva polèmica en el moment.

Aquí us deixo les dues portades, jutgeu si són tant "fortes" com diuen o si realment veiem imatges molt més "fortes" cada dia a les notícies.




"The Holy Bible" (1994)



"Journal for Plague robers"(2009)