La portada criticada

14:18 Posted In Edit This 4 Comments »
La portada del nou cd de Manich Street Preachers "Journal for Plague robers"(2009), és una pintura de Jenny Saville. Aquesta portada ha portat molta polèmica, la imatge d'aquest nen/nena ensangonat/da ha estat el motiu. Molts comerços han decidit de vendre el cd dins d'una funda la qual no deixa veure la portada. Manich Street Preachers ja havien utilitzat en el seu àlbum "The Holy Bible" (1994) una pintura de Saville per il·lustrar-lo fet que també va tenir la seva polèmica en el moment.

Aquí us deixo les dues portades, jutgeu si són tant "fortes" com diuen o si realment veiem imatges molt més "fortes" cada dia a les notícies.




"The Holy Bible" (1994)



"Journal for Plague robers"(2009)












4 comentarios:

lor dijo...

Encara no entenc perque tanta polèmica. És més això que dius; més públic i accesible que és la televisió i no censuren res. I ens fan empassar després programes basura que son una vergonya i dignes de cancelar emissions per el guirigall que es monta...
Aquestes portades no tenen res de censurable , per molt que s'aferrin a dir que si.

Mickykun dijo...

Pitjors coses hem vist i ningú ha dit res .. em sembla una barbaritat, vaja!

Visca els Manics !!

malase dijo...

Simplement és art. No em sembla malament que uns músics hagin utilitzat aquestes obres (no sé si la imatge del segon album és un quadre) per fer-les servir de portada.

Hi ha quadres més sàdics i impressionants que aquests dos per exemple els quadres de Francis Bacon. Suposu Anna que aquest últim et sonarà

Anónimo dijo...

tot i això...a mi m'impacta més la del ¿94?, bé, la primera. i no sé per què. saps que estic sensibilitzada amb ambdós temes.


tris